Monday, August 4, 2014

KENALI APAKAH ADVANCE SKIN SERUM


Dalam dunia kecantikan, istilah SERUM bermaksud cairan yang mengandungi formula zat aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit. SERUM bertindak melawan tanda penuaan seperti tompok hitam, kulit kusam, tona warna tidak sekata, kedutan dan garis halus pada wajah. Ia juga membantu mencegah jerawat dan mencerahkan serta memberi kesegaran dan keanjalan pada kulit.  Bergantung mengikut fungsi tertentu, ADVANCE SKIN SERUM mengandungi bahan-bahan suci dan selamat digunakan.

Fungsi Advance Skin Serum adalah membantu merawat kulit pecah, kulit sensitif, kulit berjerawat, ruam ruam halus pada wajah, membantu masalah alahan pada produk dan sunburn.  Advance Skin Serum membantu menyerap minyak yang keluar pada kulit wajah dan mmbantu menyelesaikan masalah poro pori tersumbat akibat penggunaan kosmetik. Canadian Willow herb yang terdapat didalam Advance Skin Serum ini membantu meneutralkan dan menurunkan suhu pada kulit wajah.

Ramai yang tertanya-tanya perbezaan antara pelembab/krim kecantikan dengan SERUM muka. SERUM dibuat didalam molekul-molekul lebih kecil.membolekan ia menembusi ketiga-tiga lapisan kulit wajah yang mana mampu memberi kulit lebih anjal, muda dan cerah.

SERUM ada pelbagai jenis dimana ia menjadi sumber tambahan untuk memenuhi keperluan sektor kecantikan, perubatan dan makanan. Dalam sektor kecantikan dapat diulaskan SERUM ini seperti vitamin yang diperlukan kulit.  Semakin usia meningkat, badan tidak berupaya menghasilkan elastin dan kolagen dengan banyak. Tetapi dengan teknologi masakini, Serum siap dibotolkan untuk penggunaan dirumah tanpa perlu ke salun atau butik kecantikan. Dengan penggunaan SERUM pada usia 20an, anda dapat mengelakkan tanda penuaan dan menjadikan anda awet muda..

ADVANCE SKIN SERUM adalah 100% daripada bahan organik.tanpa bahan kimia.sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.selamat untuk penggunaan jangkamasa panjang.

Produk keluaran bumiputera.HALAL dan lulus KKM

013-244 3199
Pengedar Sah 360 Effects Advance
Shop Paradise

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...